LOKALA RESEARRANGÖREN
Hur kommer jag i kontakt med någon av era lokala reseexperter?

Ändrad den: 2019-03-18

När du har valt destination på hemsidan klickar du antingen på “bokningsförfrågan” eller på “få ett förslag”. Du kan också gå direkt in på en lokal reseexperts sida och trycka på “be om ett reseförslag".

Oavsett vad du gör kommer du till ett kort formulär, där du har möjlighet att skriva om vad du är intresserad av att göra och var du vill resa.

Researrangören i landet du vill resa till tar emot din förfrågan via mail och återkommer sedan till dig så fort som möjligt inom 48 timmar. Att skicka in en förfrågan är helt gratis och utan förbindelser.