MITT KONTO
Hur fungerar mitt konto?

Ändrad den: 2019-03-18

För att kunna boka en resa via Evaneos så behöver du ett “Evaneos-konto”. Du skapar ett konto hos oss när du gör en bokningsförfrågan eller så kan du skapa ett konto genom att gå in på Evaneos.se, trycka på “mitt konto” uppe i högra hörnet -> skapa ett konto hos oss”.

Via ditt Evaneos konto, eller som vi också kallar det "dina personliga sidor", hittar du din reseförfrågan, hela din meddelandehistorik med din lokala expert och här kan du även enkelt kontakta hen genom att skicka ett meddelande. Här hittar du även dina tidigare resor om du rest med oss förut, dina omdömen och de reseförslag du har sparat genom att favoritmarkera dem . Via ditt konto kan du också ändra dina aviseringar och personliga uppgifter, såsom ändring av adress, email eller ditt personliga lösenord.