RESEFÖRBEREDELSER
Hur kommer jag i kontant med en lokal reseexpert?

Ändrad den: 2019-03-18

För att komma i kontakt med en lokal reseexpert och påbörja ditt reseprojekt kan du begära ett förslag på vår hemsida, direkt på den rundresa som intresserar dig eller på destinationssidan.

När kostnadsförslaget är klart, logga in på ditt Evaneos-konto med dina inloggningsuppgifter och kontakta din lokala reseagent via vårt meddelandesystem.

Du kan även komma åt ditt konto via vår mobilapp genom att ladda ner den på iPhone eller Android.