EVANEOS
Hur hittar jag omdömen från tidigare resenärer?

Ändrad den: 2019-03-18

Klicka in på Evaneos hemsida. Välj sedan en destination, antingen genom vår sökruta eller direkt under fliken destinationer uppe i vänstra hörnet.  Välj den destination du önskar. Under fliken omdömen kan du läsa vad tidigare resenärer har tyckt om just detta resmål.  Om fliken omdömen saknas på  destinationen du valt så finns det tyvärr ännu inte några omdömen skrivna på svenska. Då kan du istället klicka dig in på den specifika reseexperten i kolumnen till höger. Bläddrar du neråt finner du omdömen skrivna på originalspråk.