MITT KONTO
Hur avregistrerar jag mig från era nyhetsbrev?

Ändrad den: 2019-03-18

För att avregistrera dig från våra nyhetsbrev och erbjudanden kan du klicka på länken längst ner i de mail du får av oss för att avsluta prenumerationen. Du kan även hantera dina Evaneos-meddelanden via SMS och dina prenumerationer på Evaneos nyhetsbrev på Ditt konto i kategorin "Mina kontaktuppgifter", därefter klickar du på "Mina aviseringar".

För att avregistrera dig från påminnelsemejl relaterade till ett reseprojekt, vänligen kontakta oss direkt så tar vårt team hand om det.